Personellere “Trafik Simülasyon Programı” Eğitimi verildi

18.02.2022

Muğla Büyükşehir Belediyesi, kısa bir süre önce hazırladığı ve GEKA’dan hibe desteği aldığı “Aimsun Next 4.0 Trafik Simülasyon Programı” projesi için personele eğitim verdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Güney Ege Bölge Planı vizyonu çerçevesinde hazırladığı ve hibe desteği aldığı “Aimsun Next 4.0 Trafik Simülasyon Programı” projesi için ilgili personele eğitim verildi.

Ulaşım Dairesi Başkanlığında görevli personele çevrim içi verilen ve 3 gün süren Aimsun Next 4.0 Trafik Simülasyon Programı Eğitiminde, Yaya Simülasyonu, Model Düzenleme, Senaryoları Yönetme, Mikrosimülasyon Çıktılar, Trafik Yönetimi, 3B Modelleme, Ek Özellikleri hakkında bilgi verildi.

Güney Ege Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında düzenlenen eğitimle personelin "Aimsun Next 4.0 Trafik Simülasyon Programı" hakkında bilgi sahibi olması sağlandı.