Personellere “Bilgi Edinme Mevzuatı” Eğitimi verildi

21.09.2021

Muğla Büyükşehir Belediyesi Türkiye Belediyeler Birliği işbirliğinde personellere “Bilgi Edinme Mevzuatı” başlığında eğitim verildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, kendi personeli, iştirakleri, MUSKİ ve ilçe belediye personeline, Türkiye Belediyeler Birliği işbirliğinde eğitim verdi.

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından görevlendirilen eğitmen tarafından verilen eğitimde “Bilgi Edinme Mevzuatının kapsamı, kimlerin bilgi talep edebileceği, bilgi ve belge verme yükümlülüğü, istenecek belge ve bilginin niteliği, Bilgi Edinme Değerlendirme Kurulu ve Bilgi Edinme Hakkının Sınırları” konularında eğitim verildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birliği işbirliğiyle düzenlenen eğitimle personelin "Bilgi Edinme Mevzuatı" hakkında bilgi sahibi olması amaçlanırken eğitim sonunda katılımcılara sınav yapıldı.