Personele iş sağlığı ve güvenliği eğitimi

13.11.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapmakta olan personele Ocak ayından itibaren belirli periyotlarda “İş Sağlığı ve Güvenliği” konulu eğitim programları düzenleniyor.

Eğitim programlarında Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin İş Sağlığı ve Güvenliğine yönelik çalışmaları anlatılarak, çalışma mevzuatı ile çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, iş kazası ve meslek hastalığından doğan hukuki sonuçlar, kişisel koruyucu donanım kullanımı, iş sağlığı ve güvenliği genel kuralları ve güvenlik kültürü, meslek hastalıklarının sebepleri ve hastalıktan korunma prensipleri ile ilkyardım konuları hakkında bilgiler veriliyor.

Söz konusu eğitimlere 2018 yılı sonuna kadar % 100 katılımın sağlanması hedeflenerek, iş sağlığı ve güvenliği eğitimi programları tüm ilçelerde düzenlenmeye devam ediyor.