Personele “Bilinçli Farkındalık” Eğitimi verildi

12.04.2022

Muğla Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde bulunan personele “temel tutumları ve faydaları, kazanmamız gereken farkındalıklar, günlük hayatta farkındalık uygulamaları hakkında bilgiler” konularında eğitim verdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi kendi personeline yönelik verdiği eğitimlere bir yenisini daha ekledi.

Personelin ‘Bilinçli Farkındalık’ eğitimi veren Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bilinçli Farkındalık nedir? Bilinçli Farkındalık Becerilerini Geliştirmek, Bilinçli Farkındalığın Yararları, Bilinçli Farkındalık Temelli Müdahale ve Terapi Yöntemleri, Kazanmamız Gereken Farkındalıklar, Bütünsel Sağlık için Mindfulness, İlişkilerde Bilinçli Farkındalık konularında bilgi sahibi olmalarını sağladı.

Kişisel gelişim eğitmeni Tuğba Dalkılıç tarafından Prof. Dr. Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi Seminer Salonunda gerçekleştirilen yüz yüze eğitimde personele,  bilinçli farkındalığın temel tutumları ve faydaları, kazanmamız gereken farkındalıklar, günlük hayatta farkındalık uygulamaları hakkında bilgiler verildi.

Eğitim, meditasyon uygulamaları, soru ve cevaplarla sonlandırıldı.