Meclis Canlı

Özel Eğitim Uygulama Okulu Aile Birliği Başkan Gürün’ü Ziyaret Etti


17.12.2014

Muğla-Menteşe Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği yeni yönetimi Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla- Menteşe Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Ercan Kılıç, Okul Aile Birliği Başkanı Elif Şenol ve yeni yönetim kurulu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Okul Aile Birliği Başkanı Elif Şenol, Muğla’da Menteşe ilçesinde özel eğitim gerektiren öğrencilere hizmet veren okullarında annelerin, babaların, uzman öğretmenlerin, doktorların hep birlikte özverili bir şekilde çalıştıklarını ve büyük bir aile olduklarını söyledi. Elif Şenol; “Okul Aile Birliği yeni yönetimi olarak seçildik ve sizleri ziyaret etmek istedik. Muğla Menteşe ilçemizde özel eğitim gerektiren çocuklarımız için hep birlikte çalışıyoruz. Okulumuz birçok konuda yeterli ve sizlerin desteğiyle çocuklarımıza daha iyi eğitim ortamları yaratmak istiyoruz.” dedi. Okul Müdürü             Ercan Kılıç’da, şimdiye kadar kendilerine her konuda destek olan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür etti ve hafta sonu Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Engelleri Sporla Aşalım” etkinliğinin çok yararlı geçtiğini söyledi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, özel eğitime gereksinim duyan bireylere eğitim veren okulların, bu bireylerin sosyal hayata kazandırılması açısından önemli olduğunu, daha önceki süreçte bu okullara verdikleri desteklerin imkanlar doğrultusunda devam edeceğini söyledi. Okul Aile Birliği yönetim kuruluna ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Gürün, Okul Aile Birliği yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi.