Oyun Elemanları ve Macera Parkları standartlarında Güvenlik Kuralları eğitimi

25.06.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Büyükşehir belediyesi personeline yönelik ‘Oyun Elemanları ve Macera Parkları Standartlarında Güvenlik Kuralları’ konulu eğitim programı düzenlendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde teorik kısmı düzenlenen eğitim programında TS EN 1176-1 genel güvenlik kuralları ve deney yöntemleri, TS EN 1176-2 salıncaklar için ilave özel güvenlik kuralları, TS EN 1176-3 kaydıraklar için ilave özel güvenlik kuralları, TS EN 1176-4 kablolu taşıma tesisatları için ilâve özel güvenlik kuralları ve deney yöntemleri, TS EN 1176-5 atlıkarıncalar için ilave özel güvenlik kuralları ve deney yöntemleri, TS EN 1176-6 sallanma elemanları için ilave özel güvenlik kuralları ve deney yöntemleri, TS EN 1176-10 tamamıyla kapalı oyun elemanları için ilâve özel güvenlik kuralları ve deney metotları, TS EN 1176-11 havada asılı ağlar için ilave özel güvenlik kuralları ve deney yöntemleri, TS EN 1177 darbe azaltıcı oyun alanı zemin düzenlemeleri - kritik düşme yüksekliğinin belirlenmesi, TS EN 15567-1 ve TS EN 15567-2 spor ve dinlenme tesisleri, TS EN 16630 kalıcı olarak kurulmuş dış mekân egzersiz donanımları gibi konular hakkında bilgiler verildi. Uygulamalı olarak da Büyükşehir Belediyesine ait çocuk oyun alanlarında belirtilen konularda personele bilgiler verildi.