Otomobiliyle Su Kanalına Uçan Kadını İtfaiye Kurtardı

20.05.2016

Muğla’nın Fethiye İlçesi'nde otomobille su kanalına uçan 35 yaşındaki N.K.’yi İtfaiye ekipleri kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, 35 yaşındaki N.K. yönetimindeki 48 JK 841 plakalı otomobili ile arkadaşı E.Ö.K. ile birlikte sabah erken saatlerinde Taşyaka Mahallesi Sanayi Sitesi üzerinden kent merkezine doğru hareket etti. Kent merkezine doğru hareket halinde olan N.K. belirlenemeyen nedenden dolayı aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek sulama kanalına uçtu.

Su kanalına uçan araçta bulunan E.Ö.K. kendi imkanlarıyla araçtan çıkarken N.K. ise araç içerisinde mahsur kaldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine gelen Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı Fethiye Grup Amirliği ekipleri, su kanalı içerisinde mahsur kalan N.K. ‘yi halat yardımı ile bulunduğu yerden kurtardı.

Hafif sıyrıklar alan N.K. ve E.Ö.K olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Hasar gören su kanalındaki araç ise vinç yardımıyla çıkartıldı.