“Orman Bekçileri” tiyatro oyunu sahnelendi

27.04.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında “Orman Bekçileri” adlı tiyatro oyunu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

Çok sayıda öğrencinin ailesi ile izlediği oyun hem içeriği hem de çocuk grubu tiyatro öğrencilerinin performansıyla büyük beğeni topladı. Tiyatro etkinliği ile ilgili Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada: “ Konservatuarımız çocuk tiyatro grubunun hazırladığı “Orman Bekçileri” adlı oyunu izledik ve oyun vasıtasıyla geleceğe olan umudumuz, inancımız bir kere daha tazelendi. Gerçekten Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, Cumhuriyet kazanımlarının farkında olan bir nesil yetişiyor. 6-7 yaşlarında bir çocuğun tutkuyla bir sanatı icra etmesi bizce bu farkındalığın en büyük örneğidir. “