Öncelik İş Güvenliği ve Sağlık

05.08.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, İş Güvenliği ve Sağlık konusunda kurul toplantısı düzenledi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Menteşe Grup Amirliğinde gerçekleştirilen toplantıda itfaiye personeline İş Güvenliği ve Sağlığı konularında eğitim verildi. İş Güvenliği ve Sağlığı kurul toplantısında, risk analizi ekibi çalışma programı, kişisel koruyucu donanımların görüşülmesi, iş kazaları, sahada gözlem raporu, ekipman-araç bakım onarım periyodik kontrol takibi, periyodik muayene ve kontroller, iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerinin planlanması, sağlık gözetimi çalışmaları, öneriler ve bir sonraki toplantı tarihinin belirlenmesi konuları görüşüldü.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Düzenlediğimiz bu toplantılar ile amacımız çok tehlikeli işler sınıfında yer alan itfaiye teşkilatımızı iş güvenliği hakkında bilgilendirmek ve teşkilat içi oluşabilecek kazaları en aza indirmek. Bunun için de gereken tedbirleri alarak üzerimize düşen görevleri yerine getirirken personelimizin ve vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak için üstün bir gayretle çalışıyoruz.”