Meclis Canlı

“Ölüm Yolu” nda Yapılan Sinyalizasyon Çalışmalarında Sona Gelindi


20.08.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, vatandaşların daha güvenli yollarda seyahat edebilmeleri için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum İlçesi Yalıkavak Mahallesi İnönü Caddesinde bir çok ölümlü kazanın meydana gelmesine sebebiyet veren ve vatandaşlar tarafından “Ölüm Yolu” adı ile tabir edilen yolda Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Merkezi tarafından alınan karar üzerine, 5 adet sinyalize kavşağın yapımını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Alper Kolukısa, birçok kazaya sebep olan Yalıkavak Mahallesi İnönü Caddesindeki yolu daha güvenli hale getirmek için başlattıkları çalışmalarda sona geldiklerini belirtti. Kolukısa:“Ülkemizin önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum İlçemizde özellikle yaz aylarında nüfus ve araç yoğunluğunun artması nedeniyle trafik güvenliği için başlattığımız çalışmalar sonucunda; İnönü Caddesi üzerinde Yalıkavak Kavşağı, Gökçebel Kavşağı, Lise Kavşağı, Frank Azmağı Kavşağı ve Gündoğan Kavşağı olmak üzere 5 adet sinyalize kavşağın yapımı tamamlandı. Bundan sonra bulvar üzerinde vatandaşlarımız daha rahat ve güvenli bir şekilde seyahat edebilecek. ” dedi