Öğrencilerin Kan Şekeri Taraması Yapıldı

04.01.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Pınarlıbelen Nilgün-Dr.Kerim Cangır İlköğretim Okulunda öğrenci ve öğretmenlerin kan şekeri taraması yapıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri Bodrum Pınarlıbelen köyü Nilgün & Dr.Kerim Cangır İlköğretim Okulunda toplumun bilinçlendirilmesi, diyabet (şeker) hastalığı konusunda koruyucu önlemlerin alınması, hastalığın tedavi yöntemlerinin gösterilmesi ve farkındalığı arttırmak için kan şekeri taraması yaptı.

Diyabet haftasında da il genelinde yapılan taramalarla vatandaşların bilinçlendirilmesi için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, ilköğretim okulunda ise 141 öğrenci ve öğretmenin kan şekeri ölçümünü yaptı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada sağlık alanında yapılan bu gibi çalışmaların devam edeceği bilgisi yer aldı.