Öğrencilere Vektörle Mücadele Anlatılıyor

22.02.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen proje kapsamında öğrencilere vektörle mücadele konusunda bilgiler veriliyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilere yönelik yeni bir proje daha başlatıldı. Geçtiğimiz günlerde başlatılan bu proje kapsamında öğrencilere vektörle mücadele ve faaliyetler konusunda bilgiler veriliyor.

Sivrisinek ve diğer haşerelerle sahadaki mücadelesini sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, bu konudaki bilgilendirme toplantılarının ilkini Milas’ta gerçekleştirdi. Milas’ta bulunan ortaokul öğrencilerine yönelik yapılan toplantıda sivrisinek çeşitleri, larvaların barındığı alanlar, çevre ve ekolojik denge, mücadele ve yöntemleri konusunda bilgiler verildi.

Ortaokul öğrencilerine yönelik yapılan bilgilendirme toplantılarının büyükşehir belediyesi tarafından diğer ilçelerde de yapılacağı belirtildi.