Öğrenciler Tarihle Tanıştırılıyor

25.04.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi, turizm haftası nedeniyle düzenlediği program çerçevesinde ortaokul öğrencilerini turizm gezilerine çıkardı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 15-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası nedeniyle bir dizi etkinlik düzenledi. Düzenlenen etkinlikler kapsamında öğrenciler rehber ve sanat tarihçisi eşliğinde Muğla Müzesi, Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi, Özbekler Evi, Bozüyük Kültür Evi, Osman Hamdi Bey Evi, Stratonikeia, ve Lagina Antik Kentini gezdiler.

18-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenen gezilere Yatağan Turgut Şehit Güngör Çetinkaya Ortaokulu, Akyaka Cahit Belkıs Güneyman Ortaokulu, Bozüyük Ayser Kazım Eren Ortaokulu, Menteşe Şehbal Baydur Ortaokulu ve Fethiye Merkez Atatürk Ortaokulu’ndan 122 öğrenci ve 6 öğretmen katıldı.