Öğrenciler Evde Sınavlar İnternette

29.05.2020

Muğla Büyükşehir Belediyesi, İşler Yayın Grubu ile hazırladığı ortak proje kapsamında TYT ve AYT sınavlarına girecek öğrenciler için online ücretsiz deneme sınavları yapıyor. Sınavlara girmek isteyen öğrenciler www.mugla.bel.tr/sinav-basvurusu/ adresinden kayıt yaptırabilecekler.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, İşler Yayın Grubu ile hazırladığı ortak proje kapsamında, öğrencilere destek oluyor. Salgında evlerinden çıkamayan öğrenciler  TYT,AYT ve LGS sınavlarına Muğla Büyükşehir Belediyesinin İşler Yayın Grubu ile ortak hazırladığı ücretsiz online deneme sınavı ile hazırlanacak.

Muğla il genelinde  yapılacak ücretsiz online sınavlara girecek öğrenciler başvurularını 08.06.2020 tarihine kadar  www.mugla.bel.tr/sinav-basvurusu/  adresinden yapabilecekler.