Öğrenciler Büyükşehir Avrupa okul sporları günü etkinliğinde eğlenerek öğrendiler

03.10.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi The European School Sport Day (ESSD) (Avrupa Okul Sporları Günü) etkinliği düzenledi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen Avrupa Okul Sporları Günü etkinliğine Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu’ndan 105 öğrenci katıldı.

30 Eylül Cuma günü Düğerek Sosyal Tesisleri ve Spor Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte antrenörler eşliğinde öğrencilere mini voleybol, mini tenis, koordinasyon parkuru, sandalye kapmaca ve modern dans gibi çeşitli aktiviteler yaptırıldı.

Avrupa Birliği desteğiyle yapılan The European School Sport Day (ESSD) etkinliğinde öğrencilerin birlikte oyunlar oynayarak eğlenmeleri ve fiziksel aktiviteleri geliştirmeleri hedefleniyor.