Nilüfer Caner 100 Yaş Evi’nde Yeşilçam Filmleri gösterimi başladı

10.12.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 60 yaş üzeri vatandaşların sosyal hayata daha aktif katılımlarını ve üretkenliklerinin devamını sağlamak amacıyla faaliyete başlayan Nilüfer Caner 100 Yaş Evi’nde etkinlikler devam ediyor.

Film gösterimleri Nilüfer Caner 100 Yaş Evi’nde  yer alan sohbet odasında her Perşembe saat 16:00-18:00 arasında gerçekleştiriliyor. Etkinlikte bu hafta “Hababam Sınıfı Uyanıyor” filminin gösterimi yapıldı.  Üyeleri film günleri programı kapsamında unutulmaz Yeşilçam filmlerini buluşturarak, üniversite öğrencilerin de katılımı ile keyifli anlar yaşanıyor. Üyeler Yeşilçam sinemasının klasikleşmiş filmlerini izleyerek o dönemlerdeki anılarını tazelediler.

Kuşaklar arası bir buluşma olan gösterimden memnuniyetlerini dile getiren üyeler ve öğrenciler, hizmetlerden dolayı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ettiler.