Meclis Canlı

Nebiköy Mahalle Sakinlerinden Büyükşehir’e Teşekkür


30.09.2015

Yatağan İlçesi Nebiköy Mahalle sakinleri, Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerine mahallelerinde yaptıkları 6 kilometrelik asfalt kaplama çalışması nedeniyle teşekkür yemeği verdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, İl genelinde güvenli ve modern yollar için sürdürdüğü asfalt kaplama, bakım ve onarım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler, Yatağan İlçesi Nebiköy Mahallesinde uzun süredir stabilize durumda olan yolda altyapı çalışmalarını tamamladıktan sonra 6 kilometre 1. kat asfalt kaplama çalışması yaptı. Nebiköy Mahalle Muhtarı ve Mahalle sakinleri yapılan yol çalışmasından dolayı ekiplere teşekkür yemeği verdi.

“Büyükşehir Belediyemizin Hizmetlerinden Çok Memnunuz”

Teşekkür yemeğinde konuşan Nebiköy Mahalle Muhtarı Mustafa Ali Karataş, Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmalardan çok memnun olduklarını söyledi. Karataş; “Mahallemizde uzun süredir yol sorunu vardı. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri bu sorunumuzu yaptığı çalışma ile kısa sürede giderdi. Yapılan çalışmalarda emeği geçen başta Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Osman Gürün’e ve tüm Belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum. Mahallemiz için daha da güzel çalışmalar yapılacağına inanıyorum.” dedi.

“İl Genelinde Güvenli ve Modern Yollar İçin Çalışıyoruz”

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç, ekiplerin il genelinde güvenli ve modern yollar için hız kesmeden çalıştığını söyledi. Kılıç; “Yatağan İlçemiz Nebiköy Mahallesinde uzun yıllardır stabilize durumdaki yolda ekiplerimiz altyapı çalışmalarını tamamladı ve kısa süre içerisinde 6 kilometre asfalt kaplama çalışması yaptı. Mahalle sakinlerine ekiplerimize verdiği yemek için teşekkür ediyorum.” dedi.