Meclis Canlı

MUSKİ, Yatağan’da 2 bin kişiye kesintisiz içme suyu sağladı


19.12.2022


Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü, Yatağan İlçesinin Bencik ve Çamlık Mahallerinde 2 bin 150 metre ilave içme suyu hattı ve 25 metreküplük biriktirme deposu yaparak yaklaşık 2 bin kişiye kesintisiz su sağladı.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde aralıksız sürdürdüğü içme suyu hat çalışmalarına Yatağan ilçesinde de hız kesmeden devam ediyor. Yatağan ilçesinin kırsal mahallelerine ilave su takviyeleri sağlamak ve ilçede yaşayan vatandaşların su ihtiyaçlarını kesintisiz olarak karşılamak isteyen MUSKİ Genel Müdürlüğü, son olarak Bencik Mahallesi’nde ilave içme suyu hat çalışması gerçekleştirdi.

 

Çalışmalar kapsamında MUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Yatağan İlçesinin Bencik ve Çamlıca Mahallerinde 2 bin 150 metre uzunluğunda ilave içme suyu hat çalışması yapıldı. Ayrıca MUSKİ ekipleri tarafından terfi amaçlı 25 metreküplük biriktirme deposu imalatı da yapılarak Bencik ve Çamlıca mahallelerine ilave 1036 metreküp/gün su sağlandı. Bölgenin su ihtiyacını gidermek için yoğun mesai harcanan çalışmalar sonucunda Bencik ve Çamlıca Mahallelerinde yaşayan yaklaşık 2 bin kişiye kesintisiz su verildi.