MUSKİ, Seydikemer’de içme suyu çalışmalarını sürdürüyor

08.11.2022

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Seydikemer’in kırsal mahallelerinden olan Yaylaceylan ve Temel Mahalleleri Seki Makası mevkiinde 3 bin 400 metre uzunluğunda içme suyu hat çalışması yaptı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde ihtiyaç olan bölgelere su kaynağı sağlamak için çalışmalarına devam ediyor. Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) ekipleri, Seydikemer’in kırsal mahallelerinden olan Yaylaceylan ve Temel Mahalleleri Seki makası mevkinde içme suyu hat çalışması gerçekleştirdi.

Çalışmalar kapsamında içme suyu bulunmayan seki yol makası yeni imar bölgesi için 3 bin 400 metre hat çalışması yapıldı. Hat çalışmasının ardından bölgede abone bağlantısı yapan ekipler, vatandaşlara içme suyunu sorunsuz bir şekilde sağladı.