Meclis Canlı

Mümtaz Ataman Caddesi'nde 1. kat asfalt çalışması başladı


08.12.2022


Muğla Büyükşehir belediyesi tarafından Bodrum’da Mümtaz Ataman ve Atatürk Caddelerinde 1’nci kat asfalt çalışması başladı. Önümüzdeki günlerde 2 ve 3’üncü kat asfalt çalışmalarına başlanacak.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum’da başlatılan alt ve üst yapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

 

Bu kapsamda Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 45 Milyon 984 bin 600 TL yatırım ile Bodrum İlçesi Dr. Mümtaz Ataman, Atatürk ve İskele Caddesinde alt yapı ve üst yapı çalışması başlattı.

 

Alt Yapı Çalışmaları Tamamlandı

Çalışmalar kapsamında Dr. Mümtaz Ataman, Atatürk ve İskele Caddelerinde içme suyu hatları ve  alt yapısı yenileme çalışmaları tamamlandı. Mümtaz Ataman ve Atatürk Caddelerinde tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından asfalt ve kaldırım kaplamaları için zemin düzeltme, asfalt ve kaldırım söküm çalışmaları bitirildi.

 

3 Kat Sıcak Asfalt Yapılacak

Dr. Mümtaz Ataman, Atatürk ve İskele Caddelerinde asfalt dökümüne başlandı. Ekipler birinci kat asfalt çalışmasını tamamladı. Önümüzdeki günlerde ikinci ve üçüncü kat asfalt dökümü gerçekleştirilecek.  Proje kapsamında kayrak (doğaltaş) kaldırım kaplamaları, durak ve otopark cepleri ve kavşak imalatları yapılacak.

 

Mahalle sakinlerinden Abdurahman Şeker “Bodrum’un yerlisiyim. Mümtaz Ataman mahalle sakinlerindenim. Yapılan çalışmalardan oldukça memnumuz. Yolumuz çok güzel oluyor. Büyükşehir Belediyemizin başlatmış olduğu yol çalışması bizleri mutlu etti. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.