Mülkiyeliler’den Başkan Gürün’e Ziyaret

18.10.2016

Mülkiyeliler Birliği Bodrum Şubesi Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Kuruluşu 1946 yıllarına dayanan Mülkiyeliler Birliği’nin Bodrum Şubesi Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret ederek Mülkiyeliler Birliği olarak yaptıkları çalışmalar hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular ve Büyükşehir Belediyesi’nin Bodrum’da yaptığı hizmetler için teşekkür ettiler. Bodrum Turgutreis’teki yol çalışması ve MUSKİ’nin DSİ hattındaki su sorununu kısa sürede çözmesi konusunda Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e ayrıca teşekkür eden Mülkiyeliler Birliği Bodrum Şubesi yetkilileri Muğla ve Bodrum için yapılacak her projeye katkı sunabileceklerini söylediler.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Türkiye Cumhuriyeti’nde önemli görevlerde bulunmuş, ülkemizi yurt dışında ve yurt içinde en iyi şekilde temsil eden mülkiyelilere ziyaretleri için teşekkür etti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Mülkiyeliler Birliği Bodrum Şubesi’ne öncelikle ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Ülkemizi vazifeleri gereği önemli görevlerde temsil eden mülkiyelilerimiz emekli olduklarında da bir birlik kurarak bu deneyimlerini, tecrübelerini yaşadıkları şehirlere yansıtıyorlar. Onların bu tecrübeleri bizler için de çok değerli.” dedi.