Meclis Canlı

Muhtarlardan Büyükşehir'in Hizmetlerine Teşekkür


06.08.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Muğla İli genelinde sürdürdüğü çalışmalar muhtarlar tarafından takdir edilmeye devam ediyor.

Muğla Muhtarlar Birliği Dernek Başkan Yardımcısı aynı zamanda Kiramettin Mahalle Muhtarı Hayrettin Akay ve Menteşe Kuyucak Mahalle Muhtarı Taşkın Uysal, Muğla Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Muhtarlar Masası birimine teşekkür ziyaretinde bulundular. Ziyaret sırasında Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden dolayı oldukça memnun olduklarını dile getiren Muhtarlar, istek ve taleplerini ilettikleri Muhtarlar Masası biriminin kendilerine en kısa süre içerisinde geri dönüş yaparak bilgilendirdikleri için görevli personellere teşekkür ettiler.

Muğla Muhtarlar Birliği Dernek Başkan Yardımcısı Hayrettin Akay, teşekkür ziyaretinde yaptığı açıklamada şunları söyledi; “ Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin tüm birimlerinin Muğla İli genelinde sürdürdüğü yol, su, evde bakım hizmetleri, sivrisinek ile mücadele çalışmaları ve diğer hizmetleri mahalle sakinlerimiz tarafından takdir ediliyor. Bizlerde Mahallelerimizin temsilcileri olarak verilen hizmetlerden, Büyükşehir Belediyesinin bünyesinde kurulan Muhtarlar Masası birimi ile bizlerin sorun ve taleplerine anında geri dönüş yapmalarından ve biz Muhtarlara verilen önem ve değerden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Osman Gürün’e ve tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ederiz.”