Meclis Canlı

Muhtarlardan Büyükşehir’e Teşekkür


16.04.2015

Muğla Valiliği’nin düzenlemiş olduğu Yatağan Muhtarlar Bilgilendirme Toplantısında, Muğla Büyükşehir Belediyesi birimleri muhtarlardan tam not aldı.

Düzenlenen toplantıya Muğla Valisi Amir Çiçek, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, Vali Yardımcısı Fatih Ürkmezer, Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Kamil Kısmet, İl Emniyet Müdürü Hasan Çetinkaya, Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdür Yardımcısı Cem Yaşar, Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç, Mahalle muhtarları ve Sivil Toplum Kuruluşları’nın temsilcileri katıldı.

Yatağan Muhtarlarının tek tek söz alarak dilek ve taleplerini dile getirdiği toplantıda özellikle Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ ekipleri diğer kurumlara örnek gösterildi. Büyükşehir Belediyesi’nin bütün ekiplerinin muhtarlarla yakından ilgilendiği, her zaman güleryüzle karşılandıklarını belirterek Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Özellikle yol ile ilgili sıkıntıların dile getirildiği toplantıda Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç; ilçe belediyeleri ve Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olan yolların yeni belirlendiğini açıklayarak, sınırların zaman zaman karıştırıldığını belirterek hava şartlarının düzelmesi ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olan yolların çalışmalarının başlayacağını sözlerine ekledi.

Muğla Valisi Amir Çiçek ise , hava şartlarının düzelir düzelmez Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın sorumluluğunda olan yollarla ilgili gerekli çalışmaları hızla yapacağına inandığını belirtti.

Vali Çiçek ayrıca, yapılanmasını kısa sürede tamamlayarak kısa sürede hizmet vermeye başlayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e özellikle teşekkür etti.