Meclis Canlı

Muhtarlardan Başkan Gürün’e Teşekkür Ziyareti


06.12.2017

Fethiye Kayaköy, Karakeçililer Mahalleleri, Kavaklıdere Salkım Mahallesi Muhtarları Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Fethiye Kayaköy Muhtarı Metin Ekiz, Karakeçililer Muhtarı Ercan Gökçe, Kavaklıdere Salkım Muhtarı Hasan Öztekin ilçelerine ve mahallelerine Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetler nedeniyle Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret ederek plaket taktim ettiler.

Fethiye Kayaköy ve Karakeçililer Muhtarları uzun yıllardır yapılmayan yollarının Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa sürede yapılarak hizmete sunulduğunu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün kendilerine verdiği hizmet sözünü tuttuğunu söylediler ve Başkan Gürün’e plaket taktim ettiler. Kavaklıdere Salkım Muhtarı da tarımsal sulamada Büyükşehir’in desteği için teşekkür etti. 7 den 70’e vatandaşların Büyükşehir Belediye hizmetlerinden çok memnun olduğunu söyleyen muhtarlar vatandaşların selamlarını getirdiklerini belirttiler. Özellikle mahallelerinde yaşayan kadınların Büyükşehir Belediyesi’nin Anıtkabir’e düzenlediği geziden çok etkilendiklerini ve her fırsatta orada gördüklerini, yaşadıklarını Büyük Önder Atatürk’e duydukları özlemi anlattıklarını söyleyen muhtarlar bu tür sosyal faaliyetlerin çok yararlı olduğunu belirterek bütün bu hizmetleri gerçekleştiren Başkan Gürün’e teşekkür ettiler.

“Muhtarlarımızla Birlikte Daha Yaşanır Bir Muğla için Çalışıyoruz”

Muğla’da yapılan hizmetlerden vatandaşların memnuniyetinin kendileri için yeterli olduğunu söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün bu hizmetlerin vatandaşlara ulaşmasında muhtarların yerel yönetimlerle vatandaş arasındaki en önemli bağ, kuvvet olduğunu belirtti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğla’da BÜYÜK bir aileyiz. Her ailede olduğu gibi 566 muhtarımızın da mahalleleri için istekleri ve hizmet beklentileri oluyor. Gerek Büyükşehir Belediyesi muhtarlar masamızı arayarak gerekse dilekçe ile bizlere başvuran muhtarlarımızın talepleri değerlendirilerek önem ve aciliyet sırasına göre değerlendiriliyor. Hizmetlerimizin vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırması ve vatandaşlarımızın hizmetlerden memnuniyeti bizler için çok değerli. Yaşadığımız şehir Muğlamızda kıyısaldan kırsala bütün mahalle ve köylerimizde muhtarlarımızla vatandaşlarımızın huzuru, rahatı ve memnuniyeti için birlikte çalışıyor, daha neler yapabilirizi birlikte planlıyoruz. Muhtarlarımıza ziyaretleri için teşekkür ediyor, muhtarlarımızla vatandaşlarımıza selamlarımı yolluyorum.” dedi.