Meclis Canlı

Muhtarlar Birliği Derneği Başkan Gürün İle Buluştu


25.01.2016



Muğla Muhtarlar Birliği Derneği, Menteşe ve Ula Muhtarları’nı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ile buluşturdu. 



Muğla Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Şükrü Arık’ın ev sahipliğinde Menteşe ve Ula Muhtarları’nın katıldığı toplantıya Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ile birlikte Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Ula Belediye Başkanı Ümit Karaarslan, Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri, Ulaşım, Sağlık Sosyal Daire Başkanları ve MUSKİ Genel Müdür yardımcısı katıldı.



Muğla Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Şükrü Arık, Menteşe ve Ula Muhtarları ile birlikte Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkanlarını buluşturduklarını, bu yararlı toplantıları diğer ilçelerle de düzenleyeceklerini söyledi.

Ula Belediye Başkanı Ümit Karaarslan, ilçe belediyesi olarak kendilerine verilen yetki çerçevesinde hizmet ürettiklerini, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman yanlarında olduğunu söyledi ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür etti. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’de muhtarların kendileri için önemli olduğunu ve muhtarların tüzel kişiliğinin kalkmaması gerektiğini söyledi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ilçe belediyeler ve muhtarlar için şans olduğunu, Büyükşehir’in fen işleri, ulaşım, evde bakım hizmetleri ile en ücra köşeye kadar ulaştığını söyledi.



“Muğlalı hemşerilerimizin yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmalarımıza mesai saati gözetmeden devam ediyoruz.”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, yeni kurulan büyükşehirler içinde yapılanmasını kısa sürede tamamlayan ve hizmet üretmeye başlayan belediyelerin başında geldiklerini, Muğla gibi 551 mahallesi bulunan geniş coğrafyada hizmet üretirken mahallerde en önemli temsilcilerinin muhtarlar olduğunu söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğla’da 2 yıla yakın süredir hizmet veriyoruz. Yerel seçimlerden sonra olmayan bir belediyeyi kurarak Muğla’da hizmet vermeye başladık. Muhtarlarımız Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinde mahallerinde bizlerin daire başkanı ve müdürleri konumundadır. Bizlere her türlü isteğinizi, önerinizi iletebilmeniz için Muhtarlar Masası birimimizi kurduk. Sizlerden gelen her türlü isteği, talebi sisteme kaydediyor, gerekli birimlerimize yönlendiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak Muğla’da en iyisini yapmaya,  en fazla hizmeti vermeye, Muğlalı hemşerilerimizin yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmalarımıza mesai saati gözetmeden devam ediyoruz.” dedi.

 Muğla Muhtarlar Birliği Derneği’nin düzenlediği toplantı, muhtarların Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e ve daire başkanlarına istek ve önerilerini iletmesi ve toplantıya katılımları için teşekkür etmesi ile sona erdi.