Muğla’ya mevsimin ilk karı düştü

12.12.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, mevsimin ilk karla mücadelesini Menteşe İlçesi Yılanlı, Günlüce mahallesi Karacaören mevkilerinde gerçekleştirdi.

Menteşe İlçesi Yılanlı mevkii, Günlüce Mahallesi Karacaören mevkiinde gece saatlerinde başlayan kar yağışı kısa sürede etkisini göstererek yeryüzünü beyaza bürüdü. Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kar yağışının etkili olduğu yollarda ulaşımın kısmen kapanması nedeniyle çalışma başlattı.

Muğla Büyükşehir Belediyesine ait iki kar küreme aracı ile karla kapanan yollara kısa sürede müdahale etti. Ekiplerin 4 saatlik çalışması sonucunda toplamda 43 kilometrelik yol temizlenerek ulaşıma açıldı.

Ayrıca mevsimin ilk kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar aileleriyle Yılanlı mevkiinde beyaz örtünün keyfini yaşadılar.