Meclis Canlı

Muğlaspor’dan Başkan Gürün’e Teşekkür Ziyareti


30.12.2015

Muğlaspor Yönetimi, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğlaspor Başkanı Haluk Beyimoğlu ve Yönetim Kurulu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret ederek Muğlaspor’a verdikleri destek için teşekkür plaketi takdim ettiler.

Muğlaspor Başkanı Haluk Beyimoğlu, Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden ve avarajla ikinci sırada olan Muğlaspor’un başarılı bir sezon geçirdiğini söyledi ve Muğlaspor’un her zaman maddi, manevi yanında olan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür etti.



Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğlaspor’un bu sezon taraftarının da desteğiyle şampiyon olacağını, bir üst lige çıkacağına inandığını söyledi ve Muğlaspor yönetimine ziyaretleri için teşekkür etti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğlaspor’un maçlarını iş yoğunluğuna göre takip etmeye çalışıyorum. Muğlaspor bu sezon şehrin, taraftarın da desteğini arkasına alarak güzel bir hava yakaladı ve bulunduğu ligde de başarılı sonuçlar alarak üst sıralarda yerini aldı. Muğla’yı bulundukları liglerde, amatör kulüplerde temsil eden bütün takımlarımızı Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak destekliyoruz. Muğlaspor yönetimine ziyaretleri için teşekkür ediyor, kalan maçlarda Muğlaspor’a başarılar diliyorum.” dedi.