Muğla’nın Sultanları Evinde Üç Puanı Aldı

07.11.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı 2.Lig’de ikinci maçını bu hafta Denizli Gençlik Hizmetleri Kadın Voleybol Takımı ile yaptı. Muğla’nın Sultanları maçtan galibiyetle ayrıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyespor kadın voleybol takımı Denizli Gençlik Hizmetleri takımıyla karşılaştı. 6 Kasım 2016 Pazar Muğla Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılan maçı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün de takip etti. Muğla Büyükşehir Belediyespor kadın voleybol takımı Denizli Gençlik Hizmetleri takımını 23-25, 21-19, 17-25, 25-17, 15-8’lik skorlarla 3-2 mağlup etti.

Muğla’nın Sultanları galibiyet sevincini Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Cumhur Çoban, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün de aralarında bulunduğu seyircileriyle paylaştılar.

Türkiye Kadın Voleybol Liglerinde Muğla’nın tek temsilcisi olan ve Muğla’nın Sultanları olarak adlandırılan Muğla Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımının 2.Lig 3.Gruptaki rakipleri arasında Balıkesir Ayvalıkgücü Belediyespor, Denizli Gençlik Hizmetleri Spor, İzmir Mavi Ege Gazi Gençlikspor, İzmir Gelişim Koleji, İzmir Büyükşehir Belediyespor, İzmirspor, Antalya Kepez Belediyespor, Park Antalya Gençlikspor yer alıyor.

Sultanlar 30 Ekim 2016 tarihinde başladıkları 2016-2017 sezonunda son maçını 5 Mart 2017’de Antalya Kepez Belediyespor ile yapacaklar. Muğla Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı üçüncü karşılaşmasında 13 Kasım Pazar günü İzmir’de İzmir Mavi Ege Gazi Gençlikspor’a konuk olacak.