Meclis Canlı

Muğla’nın dört bir yanında yollar yenileniyor


14.08.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde güvenilir ve konforlu yolları inşa etmek için Seydikemer’den Marmaris’e, Milas’tan Köyceğiz’e kadar olan sorumluluğundaki bütün yolları yeniliyor.

 Dünyanın en önemli kentlerinden biri olan Muğla’da, yaşam kalitesinin arttırılması için hizmetlerini aralıksız olarak sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte asfaltlama çalışmalarını da hızlandırdı. İl genelinde güvenilir ve konforlu yollar inşa etmeye devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Seydikemer’den Marmaris’e, Milas’tan Köyceğiz’e sorumluluk alanı içerisindeki yolları yenilemeye devam ediyor.

2018 yılında yapacağı 268 kilometrelik yol çalışmalarında bu yıl içerisinde 130 kilometrelik kısmınıda asfaltlama çalışması yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye ilçesi Kirme - Karaagac Mahallesinde reglaj, Yatağan ilçesi Elmacık-Kadıköy,  Köyceğiz ilçesi Balcılar ve Marmaris ilçesi Osmaniye Mahallelerinde yol bakım onarım çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca Milas ilçesi Kallem Mahallesinde yolun güvenliğini arttırmak için başlatılan 4 kilometre uzunluğundaki yol genişletme çalışmaları devam ederken Seydikemer ilçesinde devam eden ve Burdur sınırına ulaşan ekipler, Ören-Kızılbel Mahallelerinde asfaltlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

“Güvenli ve Modern Yollar” sloganıyla başlattığı asfaltlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, devam eden çalışmaların ardından önem sırasına ve iş programına göre diğer mahallelerin asfaltlama çalışmalarına devam edecek.