Muğlalı Kadınlar Ata’nın Huzuruna Çıkıyor

07.11.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan “10 Kasım Atatürk’ü Anma Etkinlikleri” kapsamında Muğlalı kadınlar Atamız’la buluşuyor.

Muğla’nın 13 ilçesinden kadınlar 8 Kasım 2016 Salı günü Muğla’dan Ankara’ya gitmek için yola çıkacak ve 9 Kasım 2016 Çarşamba günü Anıtkabir ziyaretlerini gerçekleştirecek.

Ziyaret programıyla ilgili bilgi veren Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ali Zağlı:  “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın" diyerek her fırsatta yücelttiği ve toplumun gelişimindeki önemini vurguladığı kadınlarımızı, Atamız’la buluşturmayı kendimize görev addettik ve bu doğrultuda bir program hazırladık.Projemizin planlanması aşamasında yoğun bir ilgiyle karşılaştık. İmkânlarımız dâhilinde belirli sayıda ziyaretçimizle birlikte Ankara’ya gideceğiz ancak bunun dışında özel günlerde bu tür etkinliklerimiz devam edecek.” dedi.