Meclis Canlı

“Muğla’da Yaşam” konulu fotoğraf yarışmasına başvurular sona eriyor


06.09.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan “Muğla’da Yaşam” konulu fotoğraf yarışmasının başvuruları 13 Eylül Cuma günü sona eriyor.

Muğla’nın deniz kıyısında yer alan bölgeleri ile tanınmış olması nedeniyle kırsal bölgelerinin de görülmeye değer güzellikte olduğunu göstermek ve bölgelerin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl “Muğla’da Yaşam” konulu üçüncüsü gerçekleşecek olan fotoğraf yarışmasının başvuruları 13 Eylül Cuma günü sona eriyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu işbirliğinde düzenlenen “Muğla’da Yaşam” konulu fotoğraf yarışmasına seçici kurul ve birinci derece yakın akrabaları, TFSF temsilcisi ve TFSF tarafından haklarında kısıtlılık kararı devam eden katılımcılar dışında fotoğrafa ilgi duyan 18 yaşından gün almış amatör ve profesyonel herkes katılabiliyor.

Katılımın ücretsiz olduğu fotoğraf yarışmasında katılımcılar, Muğla ili sınırları içinde çekilmiş, birbirinden farklı en fazla 4 adet renkli fotoğraf ile yarışmada yer alabiliyor.

İzzet Keribar, Nevzat Çakır, Çerkes Karadağ, İsa Çelik, Sami Türkay, Sadık İncesu ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden bir yetkilinin jüri üyeliğini yapacağı yarışmada birinciye 8 Bin TL ile TFSF Altın Madalya, İkinciye 6 Bin TL ile TFSF Gümüş Madalya, üçüncüye ise 4 Bin TL ile TFSF Bronz Madalya verilecek. Ayrıca Mansiyon ödülünün sahibine Bin TL, sergilenecek olan en fazla 70 eserin sahipleri ise 200 TL para ödülünün sahibi olacak.

“Muğla’da Yaşam” konulu fotoğraf yarışmasının sonucu 19 Eylül Perşembe günü açıklanacak.