Muğla’da Hafriyat Atığına Yer Yok

20.08.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, çevrenin korunması, hafriyatların değerlendirilmesi ve bertarafı ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, 2015 yılı Ocak-Ağustos ayları arasında hafriyat ve inşaat atıklarının toplanması konusunda toplam 11 bin 813 araca hizmet vererek yaklaşık 134 bin 264 ton hafriyat atığın bertarafını gerçekleştirdi. Ekipler, Muğla İli genelinde kaçak hafriyat dökümü ile ilgili denetimlerine de devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Aylin Giray, “Çevre Dostu Muğla” için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Giray; “ Ekiplerimiz 8 ay içerisinde toplam 134 bin 264 ton hafriyat atığın bertarafını gerçekleştirdi. İl genelinde çevre için büyük bir sorun teşkil eden hafriyat atıklarının bertarafı ve değerlendirilmesi için çalışmalarımız devam edecek.” dedi.