Meclis Canlı

Muğla’da Cumhuriyet Coşkusu Yaşanıyor


27.10.2022


Cumhuriyetin ilanının 99. Yılı Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor. Bu kapsamda Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Kötekli’de yapılan Manuş Baba konserinin ardından her yıl düzenlenen Cumhuriyet konserinin bu yıl ki adresi Milas olacak.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği etkinliklerle Muğla’da Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlanıyor. Cumhuriyetin ilanının 99. Yılı kutlamaları kapsamında 28 Ekim saat 14.00’de Cumhuriyet Meydan’ında Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün de katılımıyla Atatürk anıtına çelenk koyma töreni gerçekleştirilecek.  


Çelenk koyma törenin ardından Atatürk stadyumunda öğrenciler tarafından hazırlanan 29 Ekim gösterileri ile kutlamalar devam edecek. Yine Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 28 Ekim akşam saatlerinde Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezinde Cumhuriyet resepsiyonu düzenlenecek. Ayrıca 28 - 30 Ekim tarihleri arasında 3.Geleneksel 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Masterlar Voleybol Turnuvasında sporseverler bir araya gelecek.

 

Büyükşehir Belediyesi Konseri Milas’ta

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından her sene gerçekleştirilen Cumhuriyet konserinin bu yıl ki adresi ise Milas olacak. 26 Ekim’de Menteşe Kötekli Mahallesinde düzenlenen Manuş Baba konserinin ardından Milas Atapark meydanında gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Konserinde Tuğçe Kandemir sahne alacak.


Cumhuriyet Bayramı 99. yıldönümü kutlama programı için tıklayınız...