Muğla'da Ayın Şoförü Levent Karahan

31.10.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından, ulaşım hizmetlerinin sürdürülmesinde göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı yapılan değerlendirmede ayın şoförlüğüne S.S 56 Nolu Köyceğiz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi şoförlerinden Levent Karahan seçildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma aracı şoförleri arasında, Ekim ayında engelli bir vatandaşa karşı gösterdiği örnek davranışı, güler yüzlü, nezaketli ve saygılı olan ve bu tutumun vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanmasından ve özel taşımacılık bünyesinde faaliyet gösteren diğer şoför personele de örnek olmasından dolayı ayın şoförü seçilen Levent Karahan’a plaketini Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hida Kılıç takdim etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada başarılı çalışmalarından dolayı Karahan’a teşekkür edilirken, büyükşehir belediyesinde her ay bir şoförün “Ayın Şoförü” ödülüne layık görülmesinin toplu ulaşımda çalışan şoförlere de örnek olduğunu ve uygulamanın toplu taşıma hizmetleri kalitesini artırdığı ifade edildi.