Muğla’da 9 toplu taşıma hattı daha hizmete girdi

01.06.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma hizmetlerinden bütün vatandaşların yararlanması için Muğla ili genelinde 9 hatta daha hizmet vermeye başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi araçları ve Muğla Büyükşehir Belediyesi denetiminde,  Özel Toplu Taşıma Araçları (ÖTTA) olarak 4736 sayılı kanun kapsamında indirimli ve ücretsiz taşınmasının sağlandığı, Bodrum ilçesinde; Turgutreis - Bahçelievler (Ring), Çömlekçi - Bodrum ve Çömlekçi – Milas olmak üzere 3 hat,  Yatağan ilçesinde Deştin – Yatağan, Kafacakaplancık – Yatağan ve Esenköy - Yatağan olmak üzere 3 hat ve Menteşe ilçesinde Avcılar – Menteşe ( Fadıl, Muratlar, Yaylasöğüt, Çakmak) Bozyer – Menteşe (Kuzluk, Günlüce) ve Sungur – Menteşe (Çatak, Çamlıbel, Dokuzçam, Şenyayla) olmak üzere 3 yeni hat hizmete girerken Marmaris İlçesinde ise İçmeler – Armutalan – 19 Mayıs Gençlik Meydanı hattının Armutalan Diş Polikliniğine kadar uzatarak vatandaşların toplu taşıma hizmetlerine sunuldu.