Meclis Canlı

Muğla, Travel Turkey İzmir’de yerini aldı


05.12.2019


Bu yıl 5-7 Aralık 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan 13. Travel Turkey İzmir Fuar ve Kongresi, bugün kapılarını uluslararası turizm profesyonellerine açtı.

Turizm sektörünün tüm kollarını Fuarizmir’de bir araya getirmek için start alan 13. Travel Turkey İzmir Fuarı kapılarını açtı. Dünya’yı İzmir’de buluşturacak olan Travel Turkey İzmir Fuarına 43 farklı ülkeden ve 36 ilden gelen bin 300’e yakın firma katıldı.

Türkiye’nin çeşitli destinasyonları ile Dünya’nın farklı coğrafyalarını bir araya getirerek turizm sektörüne katkı sağlanmanın hedeflendiği fuarda, Muğla ve ilçeleri yerlerini aldı. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün fuarın ilk gününe katılarak tüm stantları gezdi. Fuarın ilk günü Turkey Turizm Fuarı – 2020 Muğla Turizmi resepsiyonuna ev sahipliği yapacak Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Türkiye’nin 2019 yılında turizm verilerinin yükselişte olduğunu söyledi ve 13.Travel Turkey Fuarı’nın sektörün en önemli temsilcilerini bir araya getirmesi açısından çok önemli bir rol üstlendiğini belirtti.

Fuarda Muğla Büyükşehir Belediyesi resepsiyon düzenliyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en önemli turizm fuarı “Travel Turkey İzmir” fuarında sektörün önde gelenlerini ağırlayacağı resepsiyon düzenliyor. 13. kez dünya turizmine kapılarını açan fuarda en önemli rolü üstlenecek olan Muğla Büyükşehir Belediyesi turizmin önemli temsilcilerini bir araya getirerek, “Travel Turkey Turizm Fuarı – 2020 Muğla Turizmi” konulu resepsiyon düzenliyor. Saat 20.30’da gerçekleşecek olan resepsiyona İzmir ve Muğla ilçe belediye başkanları, İl kültür ve turizm il müdürleri, ticaret ve deniz odaları başkanları ve sektör temsilcilerinin katılacağı öğrenildi. Resepsiyonda turizmin dünü, bugünü ve gelecekteki potansiyel durumu değerlendirilecek.