Meclis Canlı

Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nden Başkan Gürün’e Ziyaret


28.03.2016



Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yeni yönetim kurulu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla ili genelinde faaliyet gösteren Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yeni Yönetim Kurulu, Dernek Başkanı Mehmet Akkuş ile birlikte Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Akkuş, derneklerinin üye sayının 150 kişi olduğunu, dışarıdan sivil vatandaşlarında derneklerine üye olabileceğini söyledi. Mehmet Akkuş; “Muğla ili genelinde 1970 ve sonrası 154 şehidimiz var. Kıbrıs’ta, güneydoğuda, şehit olan askerlerimiz, polislerimiz, öğretmenlerimiz var. Bu vatan toprakları için canını feda eden şehitlerimizin ve gazilerimizin aileleri olarak derneğimiz çatısı altında bir araya geliyor, birbirimize destek oluyoruz.” dedi. Ayrıca Mehmet Akkuş, Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e derneklerine verdiği destekler için teşekkür etti.



“Acılarını Paylaşan, Birbirlerine Destek Olan Şehit Ailelerimizin Her Zaman Yanındayız”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, ülkenin birliği, beraberliği için canını feda eden vatan evlatlarının ailelerinin kendileri için değerli olduğunu söyledi ve Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yeni yönetimine ziyaretleri için teşekkür etti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Ne yazık ki ülkemizde izlenen yanlış politikalardan, verilen tavizlerden, ayrıştırıcı söylemlerden beslenen terör örgütleri nedeniyle birçok şehrimizden şehit haberleri gelmekte askerimize, polisimize, sivil halka hain saldırılar düzenlenmektedir. Bütün bu yaşananlara rağmen birlik, beraberlik içerisinde bugünleri de aşacağımıza, barış dolu günlerin geleceğine inanıyorum. Evlatlarını vatan savunmasında kaybeden ailelerimizin bir araya gelerek bir dernek altında bir araya gelmeleri, birbirlerine destek olmaları, acılarını paylaşmaları bu olumsuz tabloda yapılabilecek en pozitif durum. Derneğimize ziyaretleri için teşekkür ediyor, her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum.” dedi.