“Muğla Masalları” Miniklerin Beğenisini Kazandı

20.12.2016

Muğla Meslek Yüksek Okulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü’nün "Muğla Masalları Çocuklarla Buluşuyor" etkinliği Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti.

19 Aralık Pazartesi günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliğe Muğla merkezde bulunan anaokulu ve ilkokullarından 500’e yakın öğrenci katıldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı ve Muğla Meslek Yüksek Okulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü tarafından organize edilen etkinlik sonrası çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin drama şeklinde sunduğu ‘Minik Kedi Hırbil’ masalı, izleyen çocukların beğenisini kazandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, programa gösterilen ilgiden dolayı memnun olduklarını, bundan sonra da bu tür etkinlikleri sürdüreceklerini belirtti.