Meclis Canlı

Muğla İtfaiyesinden Voleybol Turnuvası


03.09.2018


Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından sosyal dayanışmayı, ekip birlik ve beraberliğini arttırmak amacıyla bu yıl ilki düzenlenecek olan Voleybol Turnuvası başladı.


Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından bu yıl birincisi gerçekleştirilecek olan İtfaiye Voleybol Turnuvası 13 ilçeden 12 takımın katılımıyla başladı. Muğla’da 13 ilçede 40 noktada 516 personelin hizmet verdiği İtfaiye İlçe Grup Amirlikleri arasında sosyal dayanışmayı, ekipler arası birlik ve beraberliği artırmak için organize edilen turnuva 4’er li takımlar halinde 3 gruptan oluştu.

Turnuvada A Grubunda Datça Grup Amirliği, Fethiye Grup Amirliği, Dalaman Grup Amirliği, Milas Grup Amirliği,  B Grubunda Menteşe- Ula Grup Amirliği, Ortaca Grup Amirliği, Marmaris Grup Amirliği, Seydikemer Grup Amirliği, C Grubunda Daire Başkanlığı, Bodrum Grup Amirliği Yatağan-Kavaklıdere Grup Amirliği ve Köyceğiz Grup Amirlikleri yer alıyor.

28 Ağustos 2018 tarihinde başlayan Muğla İtfaiye Voleybol Turnuvasında her takım diğer İlçelere de giderek en az üç maç yapacak. Toplam 22 maçın yapılacağı turnuva 28 Eylül 2018 tarihinde Menteşe Grup Amirliğinde yapılacak olan final maçları ve ödül töreni ile sona erecek.