Muğla Hareketlilik Haftasını Etkinliklerle Kutladı

09.06.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi 29 Mayıs-4 Haziran tarihleri arasında yapılan MoveWeek Avrupa Hareketlilik Haftasını farklı spor branşlarda organize edilen etkinliklerle kutladı.

Sportif ve fiziksel aktivitelere düzenli katılım ile aktif olmanın yararlarını gösteren ve Avrupa çapında her yıl uygulanan etkinliklere 2016 yılında 9 farklı etkinlikle destek olan Muğla Büyükşehir Belediyesi bu yılda 29 Mayıs-4 Haziran tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftasına 7 etkinlikle katıldı.

29 Mayıs 2017 tarihinde Düğerek Sosyal Tesisleri ve Spor Salonu’nda yapılan Simultane Satranç Turnuvası 28 öğrencinin katılımcı ile Rüya AVM önünde yapılan Tenis Gösterisi ise tenis alt yapı sporcuları ve halkın katılımı gerçekleştirildi.

30 Mayıs 2017 tarihinde Düğerek Sosyal Tesisleri ve Spor Salonu’nda 3×3 Sokak Basketbolu Etkinliği Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hacı Koç’un katılımıyla gerçekleştirildi.

31 Mayıs 2017 tarihinde Düğerek Açık Basketbol Sahası önünde yapılan Dans Etkinliği Düğerek İlkokulu, Şehbal Baydur İlkokulu öğretmenleri, öğrencileri, veliler ve halktan oluşan 450 kişinin katılımı ile Düğerek Sosyal Tesisleri ve Spor Salonu’nda yapılan 50 yaş üstü Voleybol Veteranlar Turnuvası 40 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

1 Haziran 2017 tarihinde de Masa Tenisi Top Savaşı Etkinliği Recai Güreli, Şehbal Baydur ve Ortaköy İlkokulları 1-2-3-4 sınıflardan 330, 3 Haziran 2017 tarihinde yapılan Teakwondo Etkinliği taekwondo alt yapı sporcuları ve Teknoloji ve Kültür Koleji taekwondo öğrencilerinden 100 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.