Mugla Logo
TR
|
EN

Gürültü

Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak, Dalaman, Datça, Kavaklıdere, Köyceğiz, Menteşe, Seydikemer, Ula ve Yatağan ilçelerinde, çevresel gürültü denetimleri kapsamında yetkili kurum olarak görev yapmaktayız.

Eğlence yerleri, işletmeler ve benzeri kaynaklardan kaynaklanan çevresel gürültüye ilişkin şikâyetlerinizi, 7 gün 24 saat boyunca hizmet veren 444 48 01 Çağrı Merkezimiz üzerinden bize iletebilirsiniz.

Gelen başvurular, ilgili birimlerimizce kayıt altına alınarak değerlendirilmekte ve gerekli denetimler yapılmaktadır.

📞 444 48 01 – Muğla Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Muğla Gazeteciler Cemiyeti’nden Başkan Gürün’e Ziyaret


05.05.2015

Muğla Gazeteciler Cemiyeti yeni yönetimi Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulu’nda Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’na seçilen Süleyman Akbulut ve yönetimi Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti. Ziyarette konuşan Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, 1989 yılında kurulan Muğla Gazeteciler Cemiyeti’nin Muğla’nın ilk gazeteciler cemiyeti olduğunu ve bugüne kadar başarıyla çalışmaları yürüttüğünü söyledi. Süleyman Akbulut; “Muğla Gazeteciler Cemiyeti olarak onursal başkanımız ve duayenimiz Ünal Türkeş’ten devraldığımız görevi en iyi şekilde devam ettirmek ve meslektaşlarımızı gerçek anlamda bir meslek çatısı altında olduklarını hissettirmek için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, ulusal ve yerel anlamda topluma hizmet eden gazetecilerin haklarını koruyan ve birlikte hareket edebilecekleri bir çatı altında toplanmalarının mesleki açıdan önemli olduğunu, Muğla Gazeteciler Cemiyeti’nin bunu 1989 yılından beri başarıyla yaptığını söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğla Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulu’nda Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’nı 23 yıl başarıyla yapan Ünal Türkeş’ten görevi devralan Süleyman Akbulut ve yeni yönetimini kutluyorum. Ulusal ve yerel basında çalışan ve görevi vatandaşı doğru bilgilendirmek olan gazetecilerimizin de çözüm bekleyen sorunları mutlaka vardır. Bütün gazetecilerin bir araya gelerek neyi, nasıl yapabilirizi tartıştığı, görüş alışverişinde bulunduğu ve bir çatı altında toplandıkları meslek örgütlerine mutlak ihtiyaç var. Muğla Gazeteciler Cemiyeti yeni yönetimine başarılar diliyor, meslek örgütü olarak başarılı çalışmaların altına imza atacaklarına inanıyorum. Olağan Genel Kurul’da Muğla’mızın gazetecilik ve yazarlık denilince ilk akla gelen insanlarından çok değerli ağabeyimiz Ünal Türkeş, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanlığı’na getirildi. Bu kadirşinas davranış için de bütün üyeleri kutluyorum.” dedi.