Muğla EMITT’ten Ödülle Döndü

30.01.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan 22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) Muğla’yı dünyaya tanıttı. Muğla Büyükşehir Belediyesi kurduğu stant ile EMITT’ten ödülle döndü.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Türkiye ve dünyanın önde gelen seyahat acenteleri, tur operatörleri ve turizm profesyonellerinin büyük ilgi gösterdiği EMITT Fuarı’na katıldı. 85 ülkeden 1065 katılımcı ve 600 davetli tur operatörünün katıldığı fuarda stant açan Büyükşehir Belediyesi, Muğla’yı dünyaya tanıttı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin katılımcılar tarafından ilgi gören ve fuar boyunca yoğun ziyaretçi alan standı EMITT 2018’de Destinasyonlar Dalında En İyi Stand Dekoru ödülüne layık görüldü.