Meclis Canlı

Muğla Büyükşehir Kadın Voleybol Takımı Aydın’da


09.02.2016



2015-2016 Voleybol sezonunda Bayanlar Bölgesel Lig Turnuvalarına katılacak olan Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Kadınlar Voleybol Takımı çalışmalarını Antrenör Sertan İnce eşliğinde sürdürüyor. 



Turnuvaya hazırlık kapsamında Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Voleybol takımı, Aydın Büyükşehir Belediyesi 3. Lig Kadın Voleybol takımıyla 10 Şubat 2016 tarihinde 19.30’da Aydın’da hazırlık maçı yapacak. 12-15 Şubat 2016 tarihleri arasında yapılacak olan Bölgesel Lig Turnuvalarında Büyükşehir Kadın Voleybol takımı sırasıyla Muğlaspor, Yeşil Marmarisspor, Bodrum Voleybol Spor ve Bodrum İhtisas Spor takımlarıyla karşılaşacak. Bu turnuvada  birinci olan takım Muğla’yı 4-6 Mart 2016 tarihleri arasında Isparta’da yapılacak olan 3. Lige yükselme final müsabakalarında temsil edecek.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Ünsal konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Muğla İlimizde 3. Ligde kadın voleybol takımımızın bulunmaması göz önüne alındığında bu turnuva oldukça önem arz ediyor. Kadın Voleybol Takımımız Büyükşehir Belediyemizi 3. Ligde temsil etmek için çalışmalarını özveriyle sürdürüyor. Turnuvaya katılacak tüm takımlara şimdiden başarılar diliyorum.”