Meclis Canlı

Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne EMITT Fuarında Büyük İlgi


29.01.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 20.'si gerçekleştirilen ve Dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olan ve İstanbul Büyükçekmece Tüyap Fuar Merkezinde gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT'te ki yerini aldı.

 “Hedefimiz Bir Muğla Bir” sloganıyla, İlçe Belediyeler ile birlikte katıldığı 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’te ziyaretçiler, Muğla Büyükşehir Belediyesi standına yoğun ilgi gösterdiler.



Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’ın açılışını yaptığı fuarda CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, CHP Muğla Milletvekili Avukat Akın Üstündağ,  Muğla Valisi Amir Çiçek, diğer illeriN Valileri, Büyükşehir Belediye Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, Muğla İlçe Belediye Başkanları, İstanbul Muğlalılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Muğla İli Turizm ve Otel İşletmecileri, Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ile yerli ve yabancı konuklar katıldı.

28 – 31 Ocak 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen fuarda ziyaretçilere Muğla’nın tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri hakkında bilgiler veriliyor.



Türk ve Dünya turizm sektörünün en büyük buluşma noktalarından olan fuara Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde, Bodrum, Menteşe, Dalaman, Datça, Ula, Marmaris, Ortaca, Köyceğiz, Milas, Yatağan, Fethiye ve Seydikemer İlçe Belediyeleri katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, “İlçe Belediyelerimizle birlikte katıldığımız fuarın tanıtım açısından çok faydalı olacağına inanıyorum” dedi.