Muğla Büyükşehir Belediyesinde Kız Çocukları Günü Kutlandı

11.10.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü kapsamında 4-12 yaş arası çocukları 100 yaş evindeki yaşlı vatandaşlarla bir araya getirerek çeşitli sanatsal etkinlikler düzenledi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü kapsamında 4-12 yaş arasındaki çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenledi. Nilüfer Caner 100 yaş evinde düzenlenen etkinliklere 28’i ilköğretim öğrencisi toplam 58 çocuk katıldı. Etkinliğe katılan çocuklar 100 yaş evindeki yaşlı vatandaşlarla da bir araya gelerek vakit geçirdi.

Çeşitli Sanat etkinliklerinin de düzenlendiği organizasyonda çocuklar Atatürk seramiklerini boyadılar. Ayrıca serbest boyama ve ebru atölyelerinde çalışmalar yapan çocuklara Kız Çocukları Gününün neden ve ne zaman ortaya çıktığı anlatıldı. Çocuklar daha sonra film gösterimine katıldı.