Muğla Büyükşehir Belediyesi Eğitimlere Devam Ediyor

13.03.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi hizmet içi eğitim programları kapsamında 145 personele Kamu Görevlileri Etik Davranış İlkeleri İle Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik” konulu eğitim verdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi hizmet içi eğitimlerine devam ediyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Büyükşehir Belediyesi personeline yönelik “Kamu Görevlileri Etik Davranış İlkeleri İle Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik” konulu eğitim programı düzenlendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen eğitim programına Büyükşehir Belediyesi, MUSKİ ve Menteşe Belediyesinden toplam 145 personel katıldı. Eğitim programı boyunca katılımcılara Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi maddeleri üzerinde durularak tüm kamu görevlilerinin, kamu yönetiminde etik değerleri oluşturan temel ilkelerden ödün vermeksizin, görevlerini tarafsız, dürüst ve objektif olarak, toplumun taleplerine duyarlı, katılımcı, hukuka, insana, temel hak ve hürriyetlere saygılı bir şekilde yerine getirmesinin önemi anlatıldı.