Muğla Büyükşehir Belediyesi Amatör Denizcileri Denize İndiriyor

08.12.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi denetim ve kontrolünde bulunan sahil şeridinde,Teknelerin denize atılıp, denizden karaya çekilebilmesi için rampa yerleri oluşturdu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Deniz ve Kıyı Tesisleri Şube Müdürlüğü tarafından Bodrum Turgutreis Mahallesinde ve Paşatarlası Mevkiinde yapılan rampalardan tekne sahipleri ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Sökülüp takılabilen sac malzemeden yapılan rampalardan Bodrum Deniz Ticaret Odası ve tekne kooperatifleri son derece memnun olurken, küçük tekneler ile faaliyet gösteren küçük bütçeli esnafa büyük fayda sağlayacağını da belirttiler.

Deniz ve Kıyı Tesisleri Şube Müdürlüğü, konu ile ilgili yaptığı açıklamada ; bölge sakinlerinin ve denizcilik alanında faaliyet gösteren kooperatif yetkilileri bilgilendirildiğini; sorumlu oldukları diğer bölgelerde de benzer uygulamaların yapılarak amatör denizcilere ve tekne esnafına desteklerinin devam edeceğini söyledi.