“Muğla-Brüksel Bisiklet Turu” Fotoğraf Sergisi Ziyaretçilerle Buluşuyor

16.12.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen “Muğla-Brüksel Bisiklet Turu” fotoğraf sergisi ziyaretçilerle buluşuyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenecek NowWeBıke  “Muğla- Brüksel Bisiklet Turu Fotoğraf Sergisi” 22 Aralık 2015 tarihinde, saat:16.30’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde ziyaretçilerle buluşacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Düzenleyeceğimiz fotoğraf sergisinde, Muğla’ dan Brüksel’e yola çıkıp 13 ülke geçişini 46 günde tamamlayan Bisiklet Türkiye Takımı’nın yol izlenimleri ve gerçekleştirdikleri ziyaretlerle ilgili çektikleri fotoğraflar bizlere sunulacak. Bu yolculuğu bizimle paylaşmak isteyen tüm halkımızı fotoğraf sergimize davet ediyoruz. “