“Mozart’tan Zeybeğe” Konseri Fethiye’de Yoğun İlgi Gördü

19.12.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Fethiye’deki “Mozart’tan Zeybeğe” konseri vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası 16 Aralık Cuma günü Fethiye Kültür Merkezi’nde “Mozart’tan Zeybeğe” konseriyle sanatseverlerle buluştu. Fethiyelilerin büyük ilgi gösterdiği konserde Bizet’ ten L’Arlesienne, Mozart’tan Figaro’nun Düğünü, Glinka’ dan Ruslan ve Ludmila, Grieg’ ten Peer Gynt, Server Acim’den Kadıoğlu Zeybeği, Ulvi Cemal’den Köçekçe ve Jingle Bells’e kadar çeşitli eserler yer aldı.

Konser sonrasında konuşan Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ali Zağlı “Yola çıkarken, sanatı şehrimizin her noktasına ulaştırmak için çalışacağımızı söylemiştik. Bu amaç doğrultusunda düzenlemiş olduğumuz konsere Fethiyeli vatandaşlarımızın gösterdiği büyük ilgi ve beğeni bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Ayrıca konserimizin bir bölümünde bizlere eşlik eden FETAV Çocuk Korosu’na da teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.