Meclis Canlı

Modern Kentler İçin Büyükşehir Çalışıyor


15.09.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi yetki ve sorumluluk alanında bulunan Milas İlçesi Atatürk Bulvarında kentsel tasarım ve yeni yol tasarımı yapmak için gerekli tespit çalışmalarını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinasyonluğunda Milas İlçesi Atatürk Bulvarında kentsel tasarım ve yeni yol tasarımı yapmak üzere Ulaşım Dairesi Başkanlığı ve Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığında görevli personeller ile tasarım uzmanları eşliğinde cadde üzerinde gerekli tespit çalışmaları yapıldı. Tasarım uzmanı ekibin mühendislik çalışmalarını hızla tamamlaması ile birlikte uygulama için işlemler kısa süre içerisinde başlayacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “ Muğlamıza yakışır modern ve güvenli yollar için çalışmalar ve projeler üretiyoruz. Büyükşehir Belediyemizin ilk cadde uygulaması olan çalışma birçok yönüyle bölgemizde örnek bir düzenleme olacak. Tasarım uzmanı ekibin mühendislik çalışmalarını tamamlaması ile birlikte uygulama işlemi başlayacak ve en kısa süre içerisinde yolu vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz.”